Рекламирай твоята оферта като VIP, TOP или PRO

 

Направете вашата оферта VIP, TOP или PRO, за да бъде видяна от много повече посетители!

VIP офертите се намират в най видимата област от Pochivki.BG, показват се на всяка една страница с оферти, и са пред очите на всеки един посетител! VIP офертите са много по посещавани от стандартните оферти и са идеален начин да рекламирате вашата оферта пред всички ваши потенциални клиенти, търсещи почивка, екскурзия или хотел в България!

За да направите вашата оферта VIP за ЦЯЛ МЕСЕЦ, изпратете 2 SMS-a с текст vipad на номер 1096 (12лв с ДДС) Ще получите SMS код, който, трябва да въведете в полето "Код за VIP", след като кликнете на линка "Направи VIP!". Линка ще видите под заглавието на всяка оферта, когато сте в подробния преглед на офертата.


TOP офертите се показват над всички стандартни оферти в порталът за почивки в България - Pochivki.BG, и са много по посещавани от стандартните оферти! TOP офертите са оцветени в жълт цвят, отличаващ ги от всички стандартни оферти, и се показват при търсене над всички стандартни оферти в категория!

За да направите вашата оферта TOP за ЦЯЛ МЕСЕЦ, изпратете 2 SMS-a с текст topad на номер 1096 (12лв с ДДС) Ще получите SMS код, който, трябва да въведете в полето "Код за TOP", след като кликнете на линка "Направи TOP!". Линка ще видите под заглавието на всяка оферта, когато сте в подробния преглед на офертата.


PRO офертите се намират на началната страница в порталът за почивки в България - Pochivki.BG, и са пред очите на всеки един посетител! PRO офертите са много по посещавани от стандартните оферти!

За да направите вашата оферта PRO за ЦЯЛ МЕСЕЦ, изпратете 2 SMS-a с текст pro на номер 1096 (12лв с ДДС) Ще получите SMS код, който, трябва да въведете в полето "Код за PRO", след като кликнете на линка "Направи PRO!". Линка ще видите под заглавието на всяка оферта, когато сте в подробния преглед на офертата.

Цената на един SMS е 6 лв. с ДДС.
© 2024 Pochivki.bg.
Всички права запазени