Рекламирайте вашият туристически сайт в Pochivki.BG !

 

Рекламирайте уеб сайта на вашият хотел, обект за настаняване, туристическа агенция или туроператор пред вашите потенциални клиенти, в порталът за почивки в България - Почивки.bg като го направите VIP! Директна връзка към Вашият уеб сайт ще се показва на всяка една страница в порталът за почивки в България - Почивки.bg, и ще бъде пред очите на всеки един посетител!

Всеки посетител, който кликне на връзката, ще бъде отведен директно на уеб сайта на вашият хотел, обект за настаняване, туристическа агенция или туроператор!

За да рекламирате вашият сайт в раздел "VIP Туристически Сайтове", моля, изпратете 2 SMS-a на номер 1096 с текст:

vips adres.na.saita (вместо adres.na.saita напишете адреса на вашият сайт, например www.pochivki.bg ).

Вашият сайт ще бъде добавен на първо място в раздел "VIP Туристически Сайтове" и ще се показва и рекламира на всяка една страница в порталът за почивки в България - Почивки.bg за период от 2 седмици.

След като изпратите съобщението ще получите отговор и ако сте въвели правилно текста, вашият сайт ще се появи веднага в Pochivki.BG
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Забранява се публикуването на сайтове които:

* Нямат туристическо съдържание;
* Нарушава законите на Република България!

Подобни връзки ще бъдат изтривани без предупреждение, като сумата за SMS-ите, който сте изпратили, няма да ви бъде възстановена!

Цената на 2 SMS-a е 12лв. с ДДС.
© 2023 Pochivki.bg.
Всички права запазени